Иван Василев: БФС не ни е виновен

Собственикът на на Локомотив (Сф) Иван Василев не скри недоволството си от загубата и представянето на своите подопечни в Поморие. “Червено-черните” паднаха с 0:2 в мач от 5-ия кръг на Втора лига и се намират в зоната на изпадащите.

“Може би бяхме затруднени и от изкуствения терен. Все пак рядко играем на такъв, но това не може да бъде оправдание за загубата. Бавно изнасяха топката, като цяло не бяха добре. Допуснаха груби индивидуални грешки и резултатът е налице. Домакините спечелиха напълно заслужено”, коментира Василев пред vitoshanews.com.

Бизнесменът взе отношение и по повод избухналото недоволство в треньорския щаб на Локомотив заради програмата. Както е известно, в четвъртък на столичани им предстои визита в Разград в мач от 6-ия кръг на първенството.

Аз не знам как да коментирам безумното решение на БФС, или по-точно на някой си там, да ни праща да играем само 4 дни по-късно в Разград. Не мога да намеря думи, за да определя това, което се случва. В българския футбол аз не помня да е имало такава бъркотия. Каква е причината да играем в четвъртък аз не мога да разбера. Това са две пътувания, които са много дълги. Акълът не може да ми го побере. Ще се върнем сутринта от Поморие и само ден по-късно да тръгваме пак на пътешествие. Тези хора нормални ли с? Те просто не мислят, когато насрочват дати за мачове. Каква е причината не знам. За себе си не мога да намеря разумно обяснение”, избухна треньорът на Локото Ангел Колев пред vitoshanews.com.

На противно мнение обаче беше неговият началник. “Това е футбол. Такава е програмата, ние нищо не можем да направим. Никой не го направил нарочно срещу нас. Не е прав Ангел да ги говори тези неща. Да, сега ще имаме две поредни тежки визити, но пък пролетта ще имаме два поредни мача вкъщи. Отиваме за победа в Разград. Някой път ни се получава, друг път – не. Колкото толкова…”, заяви Василев./Милен ДИМИТРОВ

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4