Изписаха Цвети Стоянова от болницата

Цветелина Стоянова вече си е дома. Гимнастичката ни е изписана от “Пирогов” на 5 септември (понеделник).

“По време на нейното лечение от 14 юни до 5 септември й бяха извършени няколко операции. Първата, животоспасяваща, извърши екипът на д-р Илиев от Първа хирургия, а последващите неврохирургични, извърши проф. Николай Габровски. Сега пациентката е изписана, като са възстановени всички функции. От тук нататък подлежи на рехабилитационни мероприятия”, съобщават от “Пирогов”.

Както е известно, на 14 юни Цвети направи опит за самоубийство, скачайки от шестия етаж.

Ръководството на Българската федерация по художествена гимнастика излезе с обръщение по повод изписването на Цвети Стоянова от “Пирогов”.

„БФХГ с радост съобщава, че вчера, 5 септември, Цветелина Стоянова беше изписана от “Пирогов” с всички възстановени функции.

БФХГ благодари на целия екип на “Пирогов” за грижите, професионализма и отношението към Цвети в лицето на проф. Миланов, проф. Габровски и д-р Илиев, както и на целия обслужващ персонал.

БФХГ изказва своята огромна благодарност и на ММС в лицето на министър Кралев за пълното финансово обезпечаване на лечението и проведени няколко операции, както и за личното отношение към трагедията на министъра.

БФХГ е осигурила и организирала следващия етап от възстановяването на Цветелина Стоянова.

Благодарим на всички за причастността и се надяваме за отговорно поведение на медии, познати и фенове към Цветелина, имайки предвид крехкото състояние, в което тя все още се намира.

БФХГ желае бързо възстановяване на Цвети и уверява многобройните и фенове, че ще бъде до нея в трудните моменти до пълното и възстановяване, така както беше през цялото време на престоя и в “Пирогов”, се казва в писмото.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4