Познати лица най-близо до ЦСКА

Ферарио Спасов е най-вероятният нов старши треньор на ЦСКА, научи vitoshanews.com. Мустакатият специалист вече е дал принципното си съгласие да се завърне в Борисовата градина.

“Армейците” останаха без наставник, след като Христо Янев подаде оставка в неделя.

Феро има вече опит начело на “армейците”. От края на януари 2004 до края на годината той водеше ЦСКА. Тогава беше уволнен от поста след натиск от феновете, на които не беше любимец.

За последно Феро водеше втородивизионния Етър. Напусна клуба от Велико Търново преди по-малко от месец.

Почитателят на хард рок музиката и метъла, запаленият фен на култовата група “Рамщайн”, обаче е само временен вариант за треньорския пост на “Армията”. Не един и два пъти Спасов се е явявал “пожарен вариант” за тимовете, спонсорирани от Гриша Ганчев. Така ще бъде и сега.

Отлично информиран наш източник от ЦСКА издаде, че паралелни преговори се водят и със Стойчо Младенов. В момента той е начело на казахстанския Атирау. Екзекутора на Ливърпул обаче има договор и евентуално негово освобождаване ще изисква сериозна неустойка, която той трябва да изплати на казахите.

По тази причина шефовете на ЦСКА ще трябва да изчакат до края на сезона в тамошното първенство, преди да върнат Стойчо Младенов на “Армията”.

За ветровития пост, на който до вчера беше Христо Янев, се спрягат и още няколко имена. Най-популярното от тях е Любо Пенев. Той обаче има сериозна оферта и от полския Лех (Познан).
снимка: sport-vt.com

Милен ДИМИТРОВ

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4