И нека пръскането и къпането по родните стадиони да започне сега!

И нека пръскането и къпането по родните стадиони да започне сега! Преди по-малко от час Районния съд в Разград се произнесе: Няма проблем! “Пръскането с вода” не е футболно хулиганство! Не е упоменато в закона за футболното хулилиганство и не е престъпление! Предлагаме от тук насетне всички проблеми в българския футбол да се решават с водни пистолети. Съдията греши – публиката вади пластмасови играчки и го къпе. Треньор дразни публиката зад себе си – кофа с водни бомби би свършила чудесна работа. А защо феновете да продължават извън стадионите да се бият с прътове и бухалки? Няма смисъл, момчета! Вместо маски, слагайте плувките и да се почваме!

Веднага да се прекрати порочната практика да се гласува в Гонг за играч на мача! На кой му пука за играча на мача, то и на него обикновено не му пука и шампанското отива или в някой фен или работник от поддръжката на дадения стадион! Веднага играта да бъде прекръстена на “Мокра фланелка на мача”, а наградата – шампанското, ритуално да бъде изпръсквано върху победителката на живо в ефир. Това със сигурност би вдигнало и рейтинга на интервютата след мач и ще се избегне практиката половината зрители да гасят телевизора веднага след последния съдийски сигнал и да пропускат рекламите след края на мача!

Проблем би имал само Боби Михайлов, че с тази неговата коса, не се знае, как ще му се отрази толкова много вода. Че тя и водата изтощава косъма!

Мила родна картинка! Правосъдие? Кажи честно…
Андрей Спасов, plovdivderby.com
Снимка: ozone.bg

Categories: Коментари

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4