Как гласуват изселниците в Турция? (ВИДЕО)

Абсолютно нагло и неприкрито представители на изселническа организация в Турция обясняват как се гласува за български избори – под диктовка. Това бе оповестено в ефира на национална телевизия, в централните новини.

Във връзка със събитията в съседна Турция след неуспешния преврат в централната емисия на bTV на 20 юли 2016 г. бе излъчен репортаж от Истанбул, в който се засяга темата с изселниците, които имат българско гражданство и гласуват на български избори.

Репортер на телевизията интервюира представители на една от големите изселнически организации „Бултюрк“. По думите на един от представителите ѝ тя „контролира 22 хиляди гласа“ при избори в България и то само в кв. „Байрям паша“.

Хората от тази изселническа организация получавали инструкции от своя председател Рафет Улутюрк, който им казвал какво решение е взето – за кого да гласуват на български избори.

Categories: Политика

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4