Гибона се омаза с кал за здраве (СНИМКИ)

Легендата на Левски Божидар Искренов избра съседна Гърция за лятната си семейна ваканция. От няколко дни Гибона плажува край Егейско море с бившата състезателка по художествена гимнастика и настояща треньора Кремена Ангелова.

Двамата вдигнаха пищна сватба през декември миналата година в хотел край Стара Загора, откъдето е булгата, а това е първото им море в чужбина като семейство.

Гиби и половинката му са отседнали в къмпинга “Ставрос”, който се намира в кокетно заливче с изумрудени води, пише “ПИК”. Бившият футболист се крие от слънцето под чадъра или под сламена шапка,  с която не се разделя.

Семейство Искренови открили летния сезон в началото на юли с почивка на родното Черноморие. Божидар и Кремена изкарали една седмица на Поморие, като не пропуснали да си направят кални бани. Лечебната поморийска кал се използва за лечение и облекчаване на над 45 вида заболявания на нервната и опорно-двигателната система, а Гиби има проблеми с нея заради редицата контузии от терена.

Гиби 1Гиби 2

Categories: Живот

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4