Левски размаха пръст на БФС заради ЦСКА

В Левски не искат и да чуят за ПФК ЦСКА – София в елита на българския футбол. “Сините” обмислят да предприемат “крайни действия”, ако това стане факт, заяви изпълнителният директор на “синия” клуб Константин Баждеков.

“Твърдо заявихме, че не сме съгласни с това, което се случва. Но явно, че нещата се случват, за съжаление… Ако решенията на комисиите се приемат от Изпълкома, това вече е друго като позиция. За съжаление никой не се съобразява с нас и само крайни действия биха накарали някои хора да се замислят какво правят в момента.

В момента не искам да уточнявам какви ще са тези действия, но така както се поставиха крайни и безапелационни условия, считайте, че ние изпадаме в много неравностойна ситуация. Левски и другите клубове, които са коректни, изпълняват си всички ангажименти, докато се видя, че може и да не се случва това. Изчакаме да видим какво в крайна сметка ще се реши и тогава Левски ще иска и за него да се подходи по същия начин. Не е справедливо и не е честно, и не е спортсменско”, каза Баждеков пред bTV по повод новината от вчера, че новото дружество ПФК ЦСКА – София ще играе в Първа лига през новия сезон.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4