Защо Аксел Роуз не дава автографи?

Фронтменът на Guns N’ Roses, а понастоящем и на AC/DC Аксел Роуз, престава да дава автографи, защото с подписите му забогатяват спекуланти в eBay, съобщава Контактмюзик, цитиран от БТА.По този начин американският музикант се присъединява към почина на Ринго Стар да се отреже търговията с автографи в мрежата. Тя се е превърнала в многомилионен бизнес за недобросъвестни търгаши, които се представят за фенове, а след това продават подписите на знаменитостите на фантастични цени в интернет.

За решението си Аксел Роуз съобщи в своята страничка в Twitter.

Според журналистическо разследване на телевизионния канал Ей Би Си нюз бизнесът с автографи се е превърнал в индустрия, чийто годишен оборот е 50 милиона долара. А тези пари се трупат на гърба на изпълнителите, които чистосърдечно искат да зарадват феновете си.

Освен Ринго и Аксел, свои подписи вече не дават Кид Рок, Тед Нюджънт, “Куинс ъф дъ стоун ейдж”. Тейлър Суифт пък изрази мнението, че истинските фенове вече не се интересуват толкова силно от автографи, колкото спекулантите.

Categories: Живот

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4