Съветници от СО се включват в европейски семинар

Общинските съветници от ВМРО – Българско национално движение в Столичния общински съвет са поканени да участват в семинар на тема „ЕВРОПА ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ И В ПОДКРЕПА НА РЕГИОНИТЕ”.

Събитието ще се проведе на 4 юни в град Враца. Организатори са европейската партия Алианс на Европейските Национални Движения и народният представител от Патриотичния фронт – Красимир Богданов.
Общинските съветници от ВМРО Карлос Контрера, Димитър Антов и Виолета Тодорова ще вземат участие в дискусиите за развитието на изоставащите региони в Европа и ролята на местната власт за подобряване на условията на живот в тези региони.

От името на групата общински съветници Карлос Контрера ще направи представяне на общите политики, които следва да прилагат местните власти в областта на градското и селищното устройство, развитието на инженерната инфраструктура и социалната политика.

От страна на Алианс на Европейските Национални Движения представители ще бъдат Фабрицио Бертот, член на бюрото на Алианса и генералният секретар на Алианса Валерио Цигнети.

Categories: Политика

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4