Росен Крумов: Локото е фаворит, но защо да не ги изненадаме?

Играещият треньор на ОФК Костинброд Росен Крумов е оптимист преди решителния бараж за влизане в Югозападната “В” група. Неговият тим среща най-силния възможен съперник на този етап – Локомотив (Сф).

Първоначално беше предвидено мачът да се играе на стадиона в Радомир на 8 юни от 18,00 часа. В крайна сметка обаче ръководството на костинбродския клуб се съгласи баражът да се проведе на стадион “Славия”.

“Падна ни се най-тежкият жребий, призна бившето крило на Левски пред vitoshanews.com. – Но ще се опитаме обаче да се преборим. Локомотив е институция в българския футбол. Като средства и всичко превъзхождат с много останалите клубове в Четвърта и Трета дивизия. Аз имам все пак момчета, които са готови за този мач. защо да не поднесем и сензация? Във футбола всичко е възможно. Затова е и толкова интересен. Топка е, не се знае до последно как ще свърши срещата. Виждате, че един Лестър стана шампион на Англия. Сега залогът е горе-долу същият (смее се).

Притеснява ме само, че куцаме откъм футболисти малко. Разполагам само с 13-14 човека, от които четирима са юноши на по 14-15 години. Налага се и аз да играя, макар че вече съм на 50 години. Най-добрият ни играч – Боби Борисов, го изгониха несправедливо в предишната среща от баражите срещу Балкан (Ботевград). Без да има нищо, Таско Тасков го изгони тенденциозно. Но не ми се коментира съдийството.
На срещата се получи един неприятен инцидент. Играч от Ботевград замери с шише нашата публика. Бутилката падна до едно малко дете. Щеше да стане меле, но с колегите се намесихме и предотвратихме резила.

Имам представа от съперника. Те са предимно млади момчета, има и опитни футболисти, тренират всеки ден. Така че ще ни бъде доста трудно. Единствената ни възможност е да измъкнем нещо е да се затворим плътно отзад и да разчитаме на контраатаки. По принцип дори и на елитните тимове им е трудно да се справят със сгъстена отбрана, не знаят как да я пробият, дори Левски не могат, пък камо ли Локомотив. Имаме шанс и за “В” група. Един мач. Нямам претенции кой да сложат съдия. Все тая е. Нали виждате колко е “обективно” съдийството в България. Няма проблеми. Всичко е ОК. бързо се забравя. Като гледам, наказания няма никакви после. Нашият тим спечели първото място в Областната група. Нивото е слабо, но пък в “А” група силно ли е? Аз не зная защо тази дивизия се нарича Елитна. Какво й е елитното?”

Костинброд въпреки всичко съвсем не е без аргументи срещу Локо (Сф). В тима се подвизават играчи със стаж в професионалния футбол като Иван Здравков (екс Загорец), Вальо Ванов (ексМиньор Бобов дол), Кирил Граховски, Владимир Йорданов пък беше капитан на аматьорския национален тим. Най-голямата звезда безспорно е Росен Крумов. Роденият през 1966 г. специалист е ритал в Левски, Славия, Етър, Шумен и др.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4