Лидер в ГЕРБ се включи в конференция на кампанийните мениджъри в Лондон

Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов участва в международна конференция на кампанийните мениджъри в Лондон

Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов взе участие в международна конференция на кампанийните мениджъри на Международния демократичен съюз, която се провежда в Лондон. Във форума се включиха участници от над 15 страни като САЩ, Индия, Гана, Бразилия, Нова Зеландия, Шри Ланка и други.

Цветомир Паунов проведе работни срещи с Клаус Шулер – федерален директор и генерален мениджър на Християн-демократическия съюз от Германия, Чарлз Овиедо от Гана – директор по международни връзки на NPP, с генералния секретар на ITU Ерик Ноен и с Koлийн Блум – директор на кампанийните мениджъри на консерваторите.

По време на разговорите представителите на консерваторите изразиха подкрепата си за правителството на Бойко Борисов. Те изказаха положителната си оценка по отношение на стабилността на страната и водещата роля на ГЕРБ в управлението. Представителите на консерваторите заявиха, че са силно впечатлени, че България е страната с най-ниски данъци в Европа. Подкрепа за политиката на кабинета на Бойко Борисов бе изказана от представителите на Германия и Австрия.

По време на форума бяха разгледани спецификите на кампаниите в различните държави, като бяха представени различни гледни точки за провеждане на ефективни предизборни кампании във Великобритания, Германия и Индия.

Особено внимание предизвикаха презентациите, свързани с предстоящия референдум, който ще се проведе в края на месец юни във Великобритания. Референдумът е свързан с позицията на страната към членството й в Европейския съюз. Националният политически директор на кампанията Буш-Чейни Тери Нелсън представи презентация за обществените политически нагласи, които се наблюдават в настоящата кампания за президент на САЩ.

Конференцията на кампанийните мениджъри продължава и днес с акцент върху политическата комуникация и използването на онлайн и социалните мрежи в контекста на модерния кампаниен мениджмънт.

Categories: Политика

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4