Край! ЦСКА минава към оздравяване

Настоящото ръководство на ЦСКА обяви официално, че ще се опита да оздрави сегашното дружество. Изпълнителният директор на “червените” Николай Паслар изпрати писмо до синдик Дора Милева, което бе публикувано на официалния сайт на ЦСКА.

Ето какво гласи писмото на Паслар:

ДО СИНДИК ДОРА МИЛЕВА

ОТ: „ПФК ЦСКА АД“, ЕИК 130212106, със седалище и адрес на управление: гр. София, бул. Драган Цанков 3, представлявано от изпълнителния директор Николай Паслар

Уважаема г-жо Милева,

С решение №1581 от 02.10.2015 год., постановено по т.д. №6292/2013г. по описа на Софийски градски съд, е открито производство по несъстоятелност на „Професионален футболен клуб ЦСКА“ АД.

На 26 май съдът одобри списъка с броя на кредиторите и размера на техните вземания. С оглед решението на съда, аз и моят екип от юристи решихме да изготвим оздравителен план за дружеството, на което съм представител.

Предлагането на оздравителен план и продължаване дейността на дружеството е от съществен интерес както за клуба, феновете, цялата спортна общественост, така и за кредиторите, за чиито интереси се грижите вие.

С настоящото писмо искам да Ви уведомя, че екип от най-добрите правни консултанти и специалисти работи по изготвянето на оздравителната програма, която съвсем скоро ще бъде представена на вас и широката общественост.

С уважение,

Николай Паслар

/Изп. директор/

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4