Ето колко взеха белите от тв парите

Славия получи малко над 300 000 лева от телевизионни права за изминалото първенство на “А” група сезон 2015/2017. Това съобщи пред vitoshanews.com президентът на “белите” Венцеслав Стефанов.

“Дали съм доволен от парите от тв права ли? Ако се направи истински мениджмън всички отбори, а не само Славия, можем да взимаме повече. Ние специално взехме над 200 000 лева за последния сезон от телевизията. Мисля, че съм към 300 и нещо, заяви Стефанов. -Вижте, и на мен, както и на вас, не ми е приятно, че кръгът се разкъсва в 4 дни. Тъпо е , че гледаме само по един мач на ден. Преди години срещите от кръга се провеждаха по едно и също време, най-много да ги разделят в два дни. Имаше хомогенност. Принудите сме обаче сега да се съобразяваме с държателя на правата. Не можем засега да се преборим със статуквото. Договорът е такъв. Трябва да се съобразяваме с него.”
Милен ДИМИТРОВ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4