Ето защо Любо Пенев не игра в бенефиса на Камата

Ето защо Любо Пенев не игра в бенефиса на Камата

Стана ясна причината, заради която Любослав Пенев не взе участие в бенефисния мач на Христо Стоичков. Легендарният №9 шокира всички, след като не се появи на Националния стадион “Васил Левски” в петък, 20 май. Очакваше се Любо да бъде един от главните герои на мача. Не стана обаче така.

Какви ли не версии се лансираха за отсъствието на славния голмайстор: писаха, че бил заминал за чужбина в деня преди срещата, писаха, че бил сърдит на Ицо заради стари работи, че не искал да попада в една съблекалня с Йордан Лечков и Емо Костадинов, с които се изпокара покрай уволнението си от селекционерския пост в националния отбор…Истината обаче се оказа малко по-различна, научи “Витоша нюз” от отлично информиран източник.

Иначе Стоичков е изпратил покана на своя някогашен най-добър приятел. Не го е направил обаче директно, а чрез свой човек. Именно това е станало причина за обидата в сърцето на Любо, който очакваше поканата да дойде лично от Камата.

Няколко дни преди шоуто арменец от антуража около организацията на бенефиса звъннал на Пенев и му обяснил, че поканата към него е готова. Дал му и гаранции, че ще му обясни сценария на бенефиса. На завален руски човекът даже насрочил и среща на бившия президент на ЦСКА. Двамата трябвало да се срещнат в комплекса Царско село. Любо се появил даже по-рано от уречения час, но за негова изненада на мястото на срещата не бил въпросният арменец. Получил съобщение по телефона, че човекът с поканата щял “да се забави малко”. Несериозното отношение вбесило Пенев, който на секундата потеглил обратно към София. Изпратил и ядосан SMS на арменеца. Бил жестоко обиден от отношението…

Любо изгледал шоуто по телевизията, а на другата сутрин излезе за традиционото мачле с приятели.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4