Звездни двойки се търсиха на парти за запознанства

Парти Hollywood раздвижи атмосферата в столицата и обсипа със звезден блясък въздуха около клуб „Грамофон“ миналия четвъртък. Тридесет и деветото парти за необвързани на организаторите от Club R този път ни впечатли с елегантен дрескод – черно и емоции като на кино.
Събитието беше посетено общо от 179 гости – 72 жени и 107 мъже, дошли да се забавляват и запознават с нови интересни хора в топлата априлска вечер. Водещият Олег отново забавляваше гостите с характерния си шеговит стил, а игрите за запознанства отново се радваха на голяма посещаемост. Най-добре представилите се в игрите получиха статуетки Оскар.
На входа всеки посетител получи талисман с едно име от известна любовна двойка – например „Скарлет О‘Хара търси Ред Бътлър“ и трябваше да намери у кого от другия пол се крие съответстващия талисман. Успелите да се открият двойки получаваха по безплатен шот на бара. Музиката от филми допринасяше за трескавото търсене.
Осем двойки успяха да се запознаят и чрез инициативата минимачмейкинг. Желаещите да участват в минимачмейкинг изпращат предварително попълнен тест „Партньорски рейтинг“ по имейл на организаторите и те уреждат на партито среща с човек, отговарящ на изискванията им. Случва се някои късметлии да имат и по повече от една среща.
За второ поредно събитие парти атмосферата е допълнително раздвижена и от участието на танцьорите от KizombaHolics BG. Те показаха стъпки от нашумелия напоследък африкански танц кизомба, а всеки гост на партито, дошъл с предварителна регистрация на сайта на Club R, получи след партито ваучер за еднократно безплатно посещение на школата по танци на KizombaHolics.
Следващото парти за запознанства на Club R ще се проведе на 12 май отново в клуб „Грамофон“. Темата е съвсем различна от предишната, но няма да издаваме другите изненади – можете да научите повече информация на сайта им.

photo_image_1248 photo_image_1267

Снимки: Петя Митрева от 8th Colour

Categories: Общество

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4