ГДБОП закопча шефа на Фонда за лечение на деца

Над 10 души са арестувани при операция на ГДБОП, провеждаща се в сградата на Фонда за лечение на деца в чужбина. По непотвърдена информация има задържани хора от ръководството на фонда.

Антимафиотите са извели и председателя на фонда Павел Александров.Разследването се води от няколко месеца и засяга нарушения на дейността на Фонда.

Само преди дни майката на 4-месечният Дилян от Русе сигнализира, че синът й е с тежко онкологично заболяване на гръбначния стълб и се нуждае от спешна операция в чужбина. Всеки час за детенцето е от значение. Чиновниците от Фонда за лечение на деца в чужбина обаче се бавят.

Майката Даниела Христова е кандидатствала пред Фонда за лечение на деца в чужбина за операция в Германия, но оттам отговорът се бави. За да не стане забавянето фатално, близките на бебето са започнали дарителска кампания.

Categories: България

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4