Джамбазки: Партията на Местан е заплаха за националната сигурност

Учредяването на ДОСТ е тежка провокация към българската държава. Това е заплаха за държавността и националната ни сигурност.

Това заяви в ефира на „Тази сутрин“ по БТВ заместник-председателят на ВМРО и български представител в Европейския парламент Ангел Джамбазки. Коментарът му бе по повод учредената в неделя нова политическа партия ДОСТ от изключения от ДПС Лютви Местан.

Джамбазки коментира още, че от една по-лежерна фаза на турската инвазия у нас сега се преминава в гореща фаза. Тази партия е яркото, крайното изражение на инвазията на съседна Турция в България и определено е заплаха за националната ни сигурност, категоричен е заместник-председателят на ВМРО.

Евродепутатът заяви, че незаконната джамия в софийския квартал „Люлин“ е свързана с „Абу бекир“ в Пазарджик, където са проповядвали подсъдимите за радикален ислям. По думите му ярка е връзката турска външна политика – турските агенти под формата на изселнически организации – Мюфтийството – незаконните джамии. Той определи това като инвазия, нашествие и заплаха за България.
“>


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4