Девойките на ЛП Суперспорт с първа купа (СНИМКИ)

Девойките до 12 години на ЛП Суперспорт спечелиха първия си трофей. До този момент момичетата на младите треньори Десислава Грахльова и Асен Савов бяха тотален аутсайдер в тази формация като в предишните турнири губеха със сериозна разлика от съперниците си. В събота обаче те успяха да се преборят за първото място с три победи и една минимална загуба и грабнаха първата си купа. Проявата беше организирана от БФС.

На следващият ден се изигра и официален кръг от Държавното първенство при жените. Тимът на Лъчезар Паланков буквално разгроми Нефтохимик (Бургас) с рекордното 32:0. Софиянки не позволиха на съперничките си почти да напуснат собствената си половина и само вратарката на ЛП Виктория Иванова не успя да запише името си сред голмайсторките.

Днес отборът на ЛП изпрати и 4 национални състезателки на лагер в Русе. Там “лъвиците” ще се подготвят за изиграване на няколко контролни срещи.
АсенПаланковКупа 1Купа 2


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4