Лъвовете биха и Македония

След зарадвалата хиляди български фенове победа на националите по футбол над Португалия, дойде ред трикольорите да се разпишат и във вратата на Македония. Макар и националният ни отбор по футбол да игра на 29 март само контрола с македонските си колеги, двата вкарани гола на стадион „Филип II Македонски“ в Скопие донесоха нова порция положителни емоции на родните любители на футбола. Димитър Рангелов в 66-тата минута и Александър Тонев в 87-та отбелязаха за 2:0.

Победата запази положителния баланс от срещите между България и Македония в полза на българските национали. Вероятно поради този факт и интересът към контролата от снощи бе слаб. Македонските фенове едва ли са очаквали победа на техния тим над България, още повече след последната положителна изява на нашите и затова масово пропуснаха да си вземат билети за мача. Предварителните очаквания на домакините за присъствие по трибуните на стадиона в Скопие бяха за около 3000 зрители. Толкова и дойдоха, за да наблюдават на живо срещата между Македония и България.

Реакциите след двубоя на българските медии очаквано са положителни, като момчетата от националния са сравнени по стил с „Барселона“. Македонските сайтове, които съобщиха за планираната среща между двата футболни тима още през януари тази година, излязоха преди мача с публикации, в които се изразяваше надежда за добър резултат в контролата, най-вече след ремито на македонските футболисти с Франция, но надеждите бяха попарени от българските национали, които биха убедително насред Скопие.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4