Акага с интересен музикален проект

За първи път в България ще можем да чуем и видим музикален проект с неочаквана колаборация от класическите музиканти от Quarto Quartet и група Акага. Те ще се съберат на 17 май в зала 1 на НДК. В проекта са включени още куп интересни изпълнители и много пролетно настроение.

Проект Libido е нов и различен по звучене, настроение и емоция денс проект. Голяма част от програмата в него ще се състои от напълно нови, специално замислени и създадени от Quatro & Akaga денс-парчета.

Quarto & Akaga “За 17 май подготвяме абсолютно нов поп-денс продукт в Зала 1 с един супер-професионален екип от музиканти и приятели”
споделя с ентусиазъм Иван Пенчев, лидер на Quarto Quartet

“С настъпване на лятото и слънчевото време вярваме, че хората ще имат нужда точно от един цветен и енергичен Libido Project”,
добавя Краси от Акага.
На сцената, заедно с Quarto и Akaga ще бъдат DJ Borsche с неговите вълнуващи бийтове, Мишо Шишков с мулти-инструментално включване и прекрасни секси женски вокали.

Categories: Култура

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4