Топченге закъса със здравето

Генерал Васил Василев е претърпял спешна сърдечна операция наскоро, научи „Витоша нюз“. Топченгето е и председател на Комисията за етика и феърплей към БФС. Хирургическата интервенция в столична клиника е преминала успешно. Лекарите са поставили 4 байпаса на генерала. Той вече е по-добре, всекидневно прави кратки разходки и се среща с приятели, въпреки че е видимо доста отслабнал.

Ген. Васил Василев е роден през 1950 г. в София. Завършил е Полицейската академия, а след това и специален курс за висши държавни служители към Държавния департамент на САЩ. Преминал е през всички длъжности на йерархията. През периода 1992-1995 г. е бил началник на служба „Полиция” при РДВР-София. През 1997 г. оглавява РДВР-София, а през 1998 г. – Национална служба „Полиция”. На този пост е до 2003 г. След това става главен експерт-съветник в парламентарната комисия по вътрешна сигурност и обществен ред. През последните години работи активно по проблема “Футболно хулиганство”, занимава се и с консултантска дейност в сферата на сигурността.

Categories: България

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4