Скандал! Боксьор се подигра с българското знаме! (ВИДЕО)

Съперникът на Кубрат Пулев – Дерек Чисора, демонстрира скандалното си поведение и на съвместната им пресконференция в София. По време на целия брифинг 32-годишният британец отправяше заканите си към Кобрата, с когото имат един и същ промоутър – “Тим Зауерланд”. Нашият шампион обаче почти не си отвори устата, за да му отвърне. Пулев беше прекалено мек пред надменния Чисора, който се държеше така, сякаш е у дома си.

В края на брифинга съперникът на Кобрата скандализира. Пулев го закичи с българския флаг, но Чисора веднаго на намачка и посегна демонстративно да го слага в гащите си.

Британецът все пак осъзна грешката си, след което развя нашия трибагреник и прилежно го сгъна, връщайки го обратно на Кубрат. Българинът прие действието му с усмивка, като двамата си стиснаха ръцете.

На 7 май в “Барклейкард Арена” в Хамбург Пулев се изправя срещу Чисора в битка за европейската титла в тежка категория и възможността да стане претендент за световната титла на IBF (Международната боксова федерация).

“Ще унищожа Пулев, закани се Чисора и продължи:
Първо искам да благодаря за това, че ме посрещнахте в красивата ви страна. Страхотно е усещането да пристигнеш в една страна и да видиш атлет, който е толкова обичан от сънародниците си. На 7 май очаквам да се получи страхотен бой с този войн. Лично аз зная, че съм по-добър боксьор от него. Той има аматьорски стил. Зная, че не сте съгласни с мен, но няма проблем.

Боксът е спорт, където човек дава всичко от себе си. Точно затова обичам този спорт. Ние сме като гладиатори и още веднъж ви благодаря, че ме посрещнахте във вашата страна.

Аз исках да се боксираме в София. Аз бях този, който избра Пулев, а не той мен. Той не ме плаши. Когато се качим на ринга, ще бъде единствено аз срещу него.”

“Боксът паралелно върви с шоуто, но всичко си има граници, трябва да внимаваме да не ги прехвърляме. Най-силната страна на Чисора е шоуто и определено се справя добре… чак и на мен да ми хареса, след като аз не гледам комедии, значи е добър”, отговори Пулев.

Чисора има 25 победи (17 с нокаут) и 5 загуби на професионалния ринг. Последната му загуба дойде на 29 ноември 2014 година от Тайсън Фюри.

В последния си мач на 5 декември Кобрата пък записа най-бързата си победа на професионалния ринг и нокаутира американеца Морис Харис за 119 секунди. Балансът на Кубрат е 22:1 след единствената загуба от Владимир Кличко на 15 ноември 2014 година в Хамбург за световната титла.

Categories: Спорт

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4