Международен турнир по джаги в Благоевград – отворен за всички

Първият международен турнир по футбол на маса (джаги) ЗА СЕЗОН 2016 „JAGO FooS ADVENTURE“ ще се проведе от 01 до 03 април в Благоевград, в спортен клуб CORNWALL stadium – ул. Майор Стефан Иванов 1-Б

Състезанието ще се проведе с партньорството на натурални сокове RAUCH, енергийната напитка HELL и online спортен магазин DISCOUNTMANIA.EU Ще се играят над 10 официални и неофициални дисциплини във всички категории – Open, Жени, Мъже, Младежи, Ветерани, Избери партньора си /DYP/ – за всеки и за жени, Смесени двойки и други. Участниците от официалните категории ще получат точки, валидни за Международната и Националната Ранглиста. За победителите са предвидени медали и трофеи, както и осигурен и гарантиран награден фонд.

В спортния клуб в Благоевград, който се намира на ул. Майор Стефан Иванов 1-Б, ще се съберат над 60 професионални състезатели както от спортните клубове към Българската федерация по футбол на маса и големите градове (София, Варна, Стара Загора, Пловдив, Созопол): STORM RIDERS, JAGOARS, JA-RA, THE BLACK KNIGHTS и THE NINJA SEAGULLS , така и състезатели от чужбина – представители на Румъния, Германия и Гърция.

“JAGO FOOS ADVENTURE 2016” е първият Международен Турнир по джаги за сезон 2016, организиран в България с домакин СК „Джагоарс“ – официален член на Българската федерация по футбол на маса и ITSF. Състезанието ще се проведе на 4 официални модела маси –Гарландо, Леонхарт и Роберто спорт – Адреналин и най-новата джаги маса, гласувана за официална през 2016 – ТОП СПИИД!

Събитието е официален турнир към Международната федерация по футбол на маса и е с ранг “PRO TOUR” (http://www.table-soccer.org/page/jago-foos-adventure).

Битката е уникална по рода си и обещава много професионализъм и спортни емоции. На турнира могат да участват всички желаещи. Регистрацията за турнира е възможна както на място – в петък (01.04) от 20:00 до 22:00ч. или в събота (02.04) от 9:00 до 9:30, така и онлайн на: http://jagoars.com/bg/node/413/register или по имейл: register@jagoars.com.

Предвидени са специални условия за младежи, ветерани, жени и членове на спортни клубове по джаги, официални членове към БФФМ и МФФМ. Ще има излъчване на живо / livestreaming emission. Начало – 10.00 ч. За публиката ВХОД СВОБОДЕН!

Витоша Нюз е медиен партньор на събитието


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4