От “Герена”: Няма да сменяме треньора

Треньорът Стойчо Стоев няма да бъде сменян, както и няма да бъдат извършвани промени и на други високи постове в Левски. Това обявиха от ръководството на клуба.

Изявлението от Левски:

Във връзка със зачестилите спекулации около треньорския пост в ПФК Левски, обръщаме внимание на всички медии и „синята“ общественост, че в клуба не стои на дневен ред смяната на старши треньора, нито са обсъждани каквито и да било имена на други наставници. Смени няма да бъдат извършвани и на други високи постове.

Обръщаме внимание на всички медии, че единственият орган, който може да извършва подобни смени е Управителният съвет на ПФК Левски.

Заседанията на този орган са ясно регламентирани и достъпни за обществеността и всяка друга информация е плод на тенденциозна спекулация!!!”

Според информация на “Витоша нюз” пред свои близки Иво Тонев е заявил следното: “Вили Вуцов е последният човек, когото ще назнача за треньор на Левски”. Силният човек на “Герена” не беше открит за коментар.

Categories: Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4