Ето ги биячите от Околовръстното – бивши спортисти от Червен бряг и Пазарджик (ВИДЕО)

ИзродиГеорги Близнаков (вляво), Христо Христов (вдясно)

Христо Христов, Александър Гечев, Георги Близнаков и Мартин Марков са охранителите, които пребиха 30-годишния Васко Наумов на Околовръството шосе в сряда, пише “24 часа”.

Те работят по договор с охранителна фирма и пазят сочения за наркобос Ивайло Борисов-Ториното. Дошли са в София от Червен бряг и от Пазарджик.

Мутрите са привлечени като обвиняеми за хулиганство и причиняване на средна телесна повреда.

Трима от тях имат криминални регистрации за грабеж и измама.

Заради бруталното нападение главният прокурор Сотир Цацаров свика съвещание с шефове на МВР. Според Нова тв Христо Христов е на 22 години и е републикански шампион по бокс. Мартин Марков е 41-годишен, Георги Близнаков на 46, бивш кикбоксьор, а Александър Гечев е на 39 години.
Изроди 1Мартин Марков, Александър Гечев

Бившата ни национална състезателка на троен скок Мария Димитрова и съпругът й Васко Наумов са жертвите на биячите на Околовръстното шосе, информира bgathletic.

Автомобилът на нападателите многократно изпреварвал и засичал колата на Васко и Мария и за да предотврати по-сериозен инцидент, той натиснал клаксона.

Това предизвикало гнева на мъжете, които им препречили пътя и нападнали Наумов с метални палки, веднага след като излязъл от колата. Апашите били в черни дрехи, носели и пистолети.

Случката обаче била заснета с мобилен телефон от Мария Димитрова, която също била ударена няколко пъти, след като опитала да защити съпруга си.

Васко Наумов разказа пред Нова телевизия, че още с първия удар са му избити три зъба и са му сцепили устните. Има наранявания и по ръката.

Мария Димитрова беше една от водещите ни състезателки на троен скок, участвала е на няколко европейски и световни първенства и на олимпийски игри. След прекратяване на атлетическата си кариера, се занимаваше с конна езда. Омъжена е за бившия атлет Васко Наумов, който се състезаваше на скок дължина. Двамата имат дете и държат фитнес-зала до бившия хотел „Кемпински” в София.
Атретка

Categories: Столица

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4