Нешка Робева с “Орден на изгряващото слънце”

Японският посланик Такаши Коидзуми връчи знака на японския император “Орден на изгряващото слънце, златни лъчи с розетка” на г- жа Нешка Робева за заслуги на японско- българските отношения, съобщи Българска федерация по художествена гимнастика. Той изрази дълбоката си благодарност към Нешка Робева за развитието на художествената гимнастика в Япония и и пожела здраве и още успехи. Нешка Робева беше много развълнувана от високото отличие, с което беше удостоена и благодари като каза, че то е признание не само за нея, но и за България. На тържеството беше поканена и Илиана Раева, която каза, че “няма по – подходящо признание за императорът на българската художествена гимнастика, Нешка Робева, от императорския знак”, което беше посрещнато с аплодисменти.

12715709_994543920616453_7508913013916919308_n
Специално за церемонията пристигна и генералният секретар на федерацията по гимнастика на Япония Моринари Ватанабе, който връчи специален подарък на г- жа Робева. Заместник – министърът на ММС Нина Найденова прочете поздравителен адрес и каза, че Нешка Робева е икона на българския спорт!
След официалната част гостите на тържественото събитие поздравиха Нешка Робева на изискан коктейл даден в нейна чест от японския посланик.
Българска федерация по художествена гимнастика честити престижното отличие на Нешка Робева, благодари и за огромния труд, отдаденост, любов и многобройни световни и европейски титли донесли неповторими мигове на радост и гордост на милиони българи и и желае здраве и успехи, за да има още поводи за щастливи изживявания!
Честито!

 

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4