Гаджето на Криско спечелило с измама “Мис Плеймейт” (СНИМКИ)

24-годишната танцьорка Ася Капчикова, известна с това, че е интимната приятелка на рапъра Криско, спечели конкурса “Мис Плеймейт”. Освен, че танцува, Ася работи и като модел.

Палавата блондинка грабна наградата извън правилата. Участнички в конкурса издадоха, че танцьорката е спечелила с лъжа. Тя сама измислила историята, че е гадже с рапъра Криско, за което се шумеше непрестанно преди самия конкурс, пише в. „България днес”.

Всъщност той просто я наел да се снима в негов клип. Ася използвала момента и сама се обявила за негова приятелка. Така насочила вниманието към себе си седмици пред финала. В часовете преди последния кръг за фаворитка е считана останалата на второ място Дилена Димитрова. Тя също се опита да пробие с фалшива история, че е прекарала страстна нощ с вратаря Ники Михайлов.

Фалшивата й приказка веднага е разкрита и така брюнетката се размина с лентата.
„Организаторите харесваха повече Дилена. Мислехме, че тя ще спечели. Явно шумът около Ася и Криско си е свършил работата. Така по-бързо ще стане известна. Пред нас тя сподели, че с рапъра са добри приятели и той нямал нищо против да го спрягат за нейно гадже“, казват момичета зад кулисите.

Затова и Ася не знаеше какво да отговори, когато водещият, синът на Катето Евро – Сашо Кадиев, я попита дали са или не са заедно с Криско. Тя се оплете и накрая заяви: “Ами вие кажете де, гаджета ли сме”.

Самият Кадиев се отличи с редица гафове, и то пред погледа на един от най-добрите ни водещи Ники Кънчев. Синът на Катето Евро попита друга от фаворитките, 20-годишната Мартина, как се чувства като неспечелила и отпаднала от надпреварата за първото място, на което момичето не реагира никак добре и след това бе намръщена и разстроена на сцената.

Преди това Кадиев подробно се поинтересува къде е годеникът на Мартина сред публиката и го пита защо не й е купил истински пръстен с диамант и как смее да й дава фалшиви ментета. Това посмути и половинката на Мартина, който заснемаше изявата на годеницата си нонстоп. Кадиев успя да обясни и колко срам е брал с голите снимки на майка му Катето Евро.
“Мои съученици още си пазят снимките й и ми го припомнят това. Добре, че тогава нямаше конкурс, защото и на него щеше да се яви веднага”, каза още телевизионният водещ. Шегите на Кадиев не трогнаха и Николета Лозанова, която дори не се усмихна, за да не й се напука макияжът. Тя сериозно се нацупи, след като на сцената я попитаха с госпожа или госпожица трябва да се обръщат към нея вече.

НиЛо поясни, че все още си е госпожа, с отегчена физиономия, като показа, че изобщо няма и желание да се разделя с фамилията на Божинов. Лозанова, която бе плеймейтка през далечната 2006 г., щедро показа гръд на събитието, като дойде и си тръгна сама.

Подгласнички на Ася станаха Андженина Атанасова, Мартина Юрукова и Дилена Димитрова. Самата победителка получи ваучер за 10 000 лева под формата на пластични корекции, но обеща да дари сумата на жена с мастектомия. Голямата награда е посещение в имението на Хю Хефнър в Лос Анджелис.

КрискоКриско 1Криско 2

Categories: Живот

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4