Илиана Раева скочи здраво на Кастрева

Легендата на художествената ни гимнастика Илиана Раева реагира гневно на изцепките на заместник-министъра на образованието Ваня Кастрева. Чиновничката се опита да оправдае антибългарските промени в учебната програма. Както е известно, от там отпаднаха емблематични творци и произведения от българската история и литературна класика. Раева написа следното в личния си профил в социалната мрежа:

“Госпожо заместник-министър на образованието, аз съм скандализирана, аз съм обидена, аз съм вбесена от Вашето участие в студиото на Хекимян!
С какво съм заслужила по средата на работния ми ден дъщерите ми, провокирани и разярени, да ми звънят по телефона, за да ми разкажат, колко са шокирани от Вашето поведение и размисли за образованието, от безпрецедентните безобразия, които сте нанесли на образователната ни система, както и да настояват да гледам това предаване?!
Защо?! Кой Ви дава право да ми причинявате това – на мен, на децата ми, на колегите ми, на мислещите хора в България?!
Госпожо заместник-министър!
Гледах Ви… Да! Гледах Ви с широко отворени очи, вбесявах се, истерично повтарях на глас след Вас идиотиите, които ни поднасяхте с невъобразима усмивка, с избор на странна тоналност, с блажено примигване, сякаш не сте в ТВ студио, сякаш не говорите за образованието и не сте заместник-министър на образованието, а сякаш сте на интимна среща с водещия!
Знаете ли, госпожо заместник-министър?! За мен това абсолютно неадекватно поведение дава отговор на още по-неадекватните Ви обяснения за безумията, които сте причинили на образователната ни система!
Толкова срам изживях докато Ви гледах и слушах, толкова нерви изхабих, позволих си дори да загубя около 40 минути от ДЪЛБОКОСМИСЛЕНИЯ си работен ден, че би трябвало да си търся правата в СЪДА!!!
Имате ли представа какво сте причинили на десетки, да не кажа на стотици хиляди в България, с участието си днес в БТВ?! Минава ли Ви през ума, че може да сте отговорна за здравето им след телевизионната Ви изява?! Не, нали?!
Нямам представа имате ли семейство, защото не съм се интересувала. Но съм сигурна, че имате близки хора. За тях помислихте ли?!…
Много от хората, живеещи на тази територия свикнаха да стават свидетели на ПАРАДА на глупостта, наглостта, беззаконието, алчността, комплексарщината, безумието, геноцида, унищожаването на ценности, потъпкването на морала, абсолютната некомпетентност и несъстоятелност на хора с власт в различни институции… Госпожо заместник-министър на образованието, аз и не малко вярващи хора в ДОБРОТО на утрешния ден НИКОГА НЯМА ДА СВИКНЕМ С ТОВА!!!

Като спортистка, треньорка, председател на федерацията на най-успешния спорт, както в миналото така и през последните години – художествената гимнастика, донесла десетки медали за България от световни, европейски първенства и олимпийски игри, донесла безброй поводи за неизмерима радост и гордост на българите, като отговорен гражданин на България, подвластен на времето, в което живее и на такива като Вас, от които зависи ежедневието и здравето ми, ВИ УМОЛЯВАМ да проявите необходимата отговорност и Вие, заради поста, който заемате и да предприемете необходимите действия, за да докажете, че се отнасяте към здравето, щастието и, разбира се, най-вече към образованието на нацията с необходимото УВАЖЕНИЕ!

С огромна надежда да случите необходимото:

Една от стотиците хиляди потърпевши!

P.S. Какво трябва да случите е въпрос без всякаква трудност


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4