Кобрата за волейбола: Продължаваме напред, имаме реални мечти!

Боксовата звезда Кубрат Пулев изгледа загубата на волейболните ни национали с 0:3 от Русия на квалификационния турнир в Берлин, който дава виза за Олимпиадата в Рио. Загубата на практика ни лиши от шанс за участие на Олимпиадата, но Пулев отново показа високия си национален дух и призова играчите на Пламен Константинов и феновете да не се отчайват.

“Казаха ми, че повечето ни играчи са контузени. Независимо колко е тежък мачът,  когато подкрепяш някого, трябва да го подкрепяш докрай. Българите се научихме на единност, научихме се да бъдем заедно. “По никакъв начин не трябва да се отчайваме. Загубите не трябва да ни влияят. Както казвам, трябва да продължаваме напред”, заяви Пулев пред БНТ HD. Относно шансовете за класиране на олимпиада, Кобрата доразви по още по-оригинален начин култовата си реплика “продължаваме напред” с новия си марков слоган “реални мечти” – “Малко концентрация не ни достигна, за да победим. Не мечтаем, това е реалност. Реални мечти, така можем да го кажем. Всичко е възможно”, заяви Пулев от трибуните на “Макс Шмелинг Хале”, където е записал не една и две победи.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4