Мюсюлманите протестират срещу всички, искат права! (ВИДЕО)

Мюсюлманите са много сърдити. Отново, и отново. Вече всеки ден, и навсякъде. Не само в Германия, в Скандинавия, във Франция, но и във Великобритания. Това тук е в Лондон.
В случая са сърдити на…забележете: Китай, Индия, САЩ, Русия, и…Великобритания!
Крещят, че там мюсюлманите били притеснявани, клани, избивани, били им завземани земите. Обвиняват тези страни в същото, което напоследък е основна дейност именно на шериатчии като тях. При това самите те го крещят в… Лондон(!). В чужда земя, където никой не ги е викал.
Крещят, че исляма бил бъдещето на света. И много си вярват.
В тази връзка, да попитам тия. които като умопомрачени повтарят клишето “изхода от кризата в България се казва Терминал 2”.
Накъде може да ви отведе този Терминал 2? Не виждате ли,ч е вече няма не завзета, не замърсена, не запалена част от континента? Няма го това, заради което хората преди 10-15 години отиваха в Западна Европа, или даже отвъд океана. Просто го няма! Всичко вече е друго, разрушено, замърсено, опасно, и несигурно!
Не виждате ли, не разбирате ли очевидното – че ако искате да живеете добре, или по-добре, трябва сами, ние, у нас, да си почистим къщата, да си преметем двора, и да си подредим Родината! Няма кой друг да ни я премете, подреди, и приготви за спокоен живот вместо нас, у тях!
Няма вече (с буквално 2-3 частични изключения, като Швейцария, Унгария, Словакия, Белорусия, засега) нито една страна в ЕС, където държавата да е останала държава, и държавните и системи да работят в защита на местния данъкоплатец. Всички те са като клетки с разкъсана клетъчна мембрана,в която нахлуват хиляди черно-кафяви вируси, които идват, за да я изядат, а не за да я построят, или заздравят!
Очевидно е!
Разберете го!
Престанете да викате, или да очаквате Неволята! Трябва сами да си оправим колата, ако искаме да се приберем в къщи!

Позиция на Пламен Пасков

Moslems protest in London against China, India, USA, Russia and the UK..

Posted by Crusade Against Islamisation of The World on Sunday, 20 December 2015


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4