Разграбиха билетите за шоуто “Нощта на скоковете”

Почти 7000 билета вече са изкупени за Night of the jumps (“Нощта на скоковете”), световния шампионат по мотокрос фрийстайл. Събитието е на 12 декември от 19:00 часа в “Арена Армеец”. Оставащите билети са около 3000, които могат да бъдат закупени за невероятното състезание.

В София ще стане ясен шампионът за 2015 година. Преди Гран При България лидер в класирането с 182 точки е Давид Риналдо (Франция), пред Майкел Мелеро (180 т, Испания) и Роб Аделберг (166 т, Австралия).

Българската федерация по мотоциклетизъм и Организационния комитет за „Grand Prix Bulgaria” ще организират Гала вечерта на шампионите по мотоциклетизъм за 2015 година. Събитието ще се проведе на 5 декември 2015 година в Парк Хотел “Москва”.

Вечерта на мотоциклетния спорт ще събере на едно място шампионите и подгласниците им от Националния и Източноевропейския шампионат по мотокрос, мотоциклетизъм на писта и ендуро, както и шампионите в Европейския шампионат по Супер Мото в класовете SM Junior и S3. Общо в награждаването ще вземат участие над 90 състезатели от България, Румъния, Македония, Турция, Босна и Херцеговина, Кипър и Молдова.

Отличията на Супер Мото състезателите ще бъдат връчени лично от президента на ФИМ Европа – д-р Волфганг Сръб, който е гост на събитието.

Categories: Инфо, Спорт

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4