Емил Велев-Кокала: Ножът опря до … кокала

“Вече ножът е опрял до кокала”, така определи положението в Монтана треньора Емил Велев преди гостуването на бившия му отбор – Славия. Както обикновено колоритният наставник се изказа лаконично и описа ситуацията при “сините”:

“Треньорска смяна в Славия ще мобилизира футболистите и те ще искат да спечелят на всяка цена. Но и нашите са разбрали, че вече ножът е опрял до кокала. Разговарях с тях, знаят, че ни липсват точки и трябва да ги търсим във всеки мач. Нашият отбор ще излезе за победа в предстоящата среща, но и противникът ще преследва това.”

Авторът на култовата фраза към обиждащ го противников фен – “Ти пък си Ален Делон”, допълни: “Познавам добре Славия, знам какво могат. За мен обаче е по важно ние как ще изглеждаме на терена, каква ще бъде нашата игра. Виждам голямо желание у момчетата, знам, че не са доволни, че не победиха Пирин в предишния кръг. Имаме проблеми с контузени футболисти, но има и кой да ги замести. Затова сме колектив, който влезе да се раздаде докрай за отбора”.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4