Софи Бард представи нова фотосесия (ВИДЕО)

Певицата финализира нова песен, дело на Deep Zone Project

Софи Бард представи нова фотосесия, която бе заснета през ноември. Певицата застана пред обектива на модния фотограф Теди Грозданов. За новата фотосесия тя се спря на четири различни визии, а за перфектния й външен вид се погрижи Марина Младенова.

Софи Бард сподели, че не е от дамите, които робуват на модни тенденции. Като допълнение, тя е категорична, че преди всичко държи да се чувства удобно и комфортно в облеклото си и именно дрехите, в които позира са точният израз на нейния усет за стил. Както стана ясно преди време, певицата активно работи по новата си песен, която е дело на Deep Zone Project. Новият проект ще бъде финализиран съвсем скоро, като песента ще бъде представена на български и английски език.

Повече за Софи Бард:
София Илиянова Бърдарова е българска поп певица, позната с артистичния псевдоним Софи Бард. Родена в град Русе на 12.07.1988г. За първи път се изявява на сцена на 5 годишна възраст, след което започва да пее в центъра за работа с деца в родния си град.

През детството си се явява на множество конкурси като „Млади таланти“, „Международен фестивал на класическата китара“ в състава на китарен оркестър „Сцена на трубадура“ и „Коледен конкурс за млади естрадни изпълнители“, където печели първо място.

В тинейджърския си период Софи Бард е вокалист на поп-рок група на име ‘”Basement prodject”, която създава две авторски парчета, които имат и видеоклипове. Непосредствено след завършване на училище започва работа в пиано барове в страната.

През 2012 г. се запознава с мениджъра си Кармен Гърков, през септември 2013 година приема артистичния псевдоним Софи Бард и сключва договор с фирма „Krazytime“ , която е неин продуцент. Отново през септември 2013 година излиза дебютната й песен “Където и да си”, която е по музика, текст и аранжимент на Валентин Тонков, а видеото е дело на Орлин Станев.
Следва проекта „Бяла Коледа“ в дует с Петя Буюклиева по музика на Камен Николов, текст на Стела Миразчийска и видео на Орлин Станев.

През 2014 година излиза сингъла “Знам как”, който е по музика, текст и аранжимент на Ренан Решад и видео на Орлин Станев. Следват проектите “Пам-пара-рам”, ” Sunshine” и “Има ли звук”, които са по музика и текст на Ренан Решад, а режисьор на лентите е Jeason Brad Lewis.
Певицата реализира още съвместен проект с Давидов и Say-p , който се казва “Полет”
През лятото на 2015 година Софи Бард атакува родната и световната сцена с проекта “What“. Песента е на английски език и отново е по музика, текст и аранжимент на Ренан Решад, а видеото, което е заснето в Гърция е дело на Павлин Иванов – Bashmotion.

IMG_2146 IMG_2002 IMG_1921_2IMG_1819

Тук можете да намерите линк към Youtube канала на певицата


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4