Любовната връзка между Гришо и Никол била блъф

Григор Димитров нямал любовна връзка с поп певицата Никол Шерцингер. Двамата, разбира се, са се виждали, но предметът на срещите им не бе обяснен от мениджъра на Димитров – Георги Стоименов.

– Те се познават, разбира се. Прекарвали са тук-таме някакво време заедно, но Григор е прекарвал време с много други момчета и момичета по света, които са не по-малко популярни. Нямат любовна връзка. Не съм чул такова нещо – коментира Стоименов.
Слуховете за връзка на Григор с Никол се появиха през миналата седмица първо в британските медии. В следващите дни двамата не излязоха да отрекат това, а се задоволиха с публикуване на снимки от различни места, които доказват, че в момента не са заедно.
И двамата се възстановяват от тежки раздели. Димитров скъса с Мария Шарапова след 3-годишна връзка, докато Никол Шерцингер се раздели със световния шампион във Формула 1 Люис Хамилтън.

Categories: Живот

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4