Прохазка събра 120 гости на сватбата си

Универсалният футболист на „Левски“ Роман Прохазка се ожени за дългогодишната си приятелка Михаела. Сватбата в събота се състоя в родното село на 26-годишния словак – Ясловске Бохунице, което се намира близо до Търнава.

На церемонията присъстваха 120 гости, сред които и бившите съотборници на Прохазка от Спартак (Търнава) Мартин Микович, Иван Циферски и Мартин Вискочил.

„В България приятелката ми постоянно говореше за сватба. На края се предадох и се съгласих да се оженим. През този уикенд нямах ангажимент с „Левски“, тъй като съм наказан заради пет жълти картона. Дори и да не беше така, аз се бях разбрал с ръководството на „Левски“ да ме пуснат за сватбата“, призна Прохазка.

В деня преди тържественото събитие бившият словашки национал присъства и на стадион „Антон Малатински“, където изгледа домакинската победа на Спартак (Търнава) с 2:1 над Скалица. Единият от гостите на сватбата – Мартин Микович, вкара победния гол в 80-ата минута.

Categories: Живот

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4