33 стюардеси за две седмици или лудият живот на Джеймс Хънт

Хънт 3
Секс, наркотици, жени, слава, пари и световен шампион във Формула 1 през 1976 година. Това са само част от нещата, с които може да бъде асоцииран харизматичният Джеймс Хънт. Повечето спортни фенове са чували за британския пилот, но “Витоша нюз” предлага поглед към по-дивата страна на Хънт. Също така препоръчваме на запалените почитатели на Ф1 да гледат филма на режисьора Рон Хауард „С пълна газ“, в който е описана титаничната битка на британеца с друга легенда – Ники Лауда.
Роденият на 29 август 1947 г. Джеймс Саймън Уолис Хънт е едно от шестте деца, израснало в семейството на лондонски банкер. Той учи в същото училище, където преди него е бил и Уинстън Чърчил. Едно посещение на „Силвърстоун“, когато е на 18 години, обаче променя живота му. Зарязва следването по медицина и тръгва по пътя на състезател.
Безразсъдния Джеймс Хънт винаги е бил човек на риска, особено ако става въпрос за състезания. Винаги е флиртувал със смъртта, поради което не са малко инцидентите, които е претърпял на пистата. Поради това още в началото на кариерата си получава прякора Безразсъдния. Точно липсата на страх, огромната харизма, стилът му на живот и красивият външен вид го правят неустоим за нежния пол. Преди състезание В никакъв случай не може да се говори, че Джеймс Хънт е бил от онези спортисти, които са спазвали режим.

Напротив, точно обратното. Преди всяка тренировка за състезание или дори малко преди старта на надпреварата

Хънт никога не се лишавал от три неща – шампанско, цигари „Марлборо“ и секс.

Преди да се качи обаче на болида в повечето случаи повръщал от напрежение и предозиране с алкохол, цигари и пури.

През леглото

Джеймс Хънт винаги е твърдял, че е спал с над 5000 жени. Може би тази цифра да ви се струва преувеличена, тъй като той умира едва на 45-годишна възраст. Ако се съди обаче по факта, че няма светско събитие, на което да не е бил в красива компания, както и от това, че е имал цял легион от фенки по целия свят, не би трябвало да ни учуди, че наистина през леглото му са минали толкова много дами.

Стаята в Токио

През последните две седмици на октомври 1976 г. в Токио, когато с Ники Лауда трябва да решат съдбата на шампионската титла във Формула 1, Хънт прави денонощен купон, а по данни на пресата през хотелската му стая за този кратък период от време минават 33 стюардеси на „Бритиш Еъруейз“. За огромен негов късмет красавиците отсядали след полет в същия хотел – „Токио Хилтън“.

Тайната на успеха?„Сексът – закуска за шампиони“. Това е един от надписите, които плейбоят е носил върху състезателния си гащеризон. Понякога залагал на друг – „Сексът е нещо от много висша класа“. Снимки Според една от легендите по време на тренировките за Гран При на Монако през 1976 г. Хънт изведнъж излиза от болида си, взима фотоапарат и започва в продължение на няколко минути да снима красиво момиче, което се радва на слънчевия ден от балкона на една от сградите.

Според някои източници по този начин плейбоят успял да свали и тази красавица.

Забавления в бокса

„Хескет Рейсинг“ е първият отбор от Ф1 на Джеймс Хънт. Собственикът на тима Лорд Александър Хескет се съобразявал с всички капризи на плейбоя.

Така например в бокса липсвали механици, които да си цапат ръцете и поддържат болида, а вместо тях изобилствало от шампанско, водка, различни деликатеси и разбира се красиви жени. След три години във Формула 1 „Хескет Рейсинг“ фалира, Хънт преминава в „Макларън“ и през 1976 г. печели единствената си шампионска титла.

На финала

През 1979 г. на Хънт му омръзва да се състезава и се отказва от кариерата си във Ф1 по средата на сезона. Дванадесет месеца по-късно той става телевизионен коментатор, като работи заедно с легендата Мъри Уокър. След три брака той никога не спира да тича след жените. Начинът на живот обаче му изиграва лоша шега и той губи почти цялото си финансово състояние, натрупано по време на състезателната му кариера.

На 15 юни 1993 г. Джеймс Хънт умира след масиран инфаркт.

ХънтХънт 3

Тони СТАРК

Categories: Анализи, Живот

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4