Необвързани отключваха катинари

Есента е в разгара си, а дъждовното време на 22-ри октомври не успя да помрачи настроението на точно 203-мата необвързани, дошли да се забавляват в четвъртъчната вечер в клуб „Грамофон” на тридесет и третото поредно парти за необвързани, организирано от Club R.

Фокусът на събитието бяха ключетата и катинарите, които за втори път са тема на парти за запознанства. „Премиерата” за България на този успешен и популярен в Европа парти формат беше през септември миналата година. Същината му е, че на входа всяка дама получава катинарче, а всеки господин – ключе. Определен брой от ключетата отварят определен брой от катинарите, но според екипа на Club R, точното съотношение е било неизвестно и за тях. „Въпрос на късмет”, казват те. Ключетата и катинарите са вързани на връвчица за по-удобно и всеки може сам да прецени как иска да носи аксесоара си за вечерта – на врата, вързан на ръката или просто в джоба, като обаче трябва да има предвид, че вероятно често ще му се налага да го употребява.

photo_image_939

Ключовете и катинарите са и лесен повод за непринудено запознанство – дори и да не си паснат, вече сте разменили поне няколко думи. Аниматорите на партито споделиха, че се срещат и забавни ситуации, като например разговора:

– За какво е този ключ?

– За сърцето на някоя дама.

– Няма нужда, ние сме с пари.

Другите традиционни моменти от партитата за необвързани на Club R също бяха налице – блусове, играта „Истината или се осмеляваш”, импровизирани мини бързи срещи и минимачмейкинг. Последните две парти игри са умалени копия на големите формати запознанства лице-в-лице, с които са известни Club R. В мини бързите срещи вместо 10 жени да се запознават с 10 мъже за по 6 минути, както е традиционният формат, срещите са между 3 жени и 3 мъже за по 3 минути.

Минимачмейкинг отново запозна 10 двойки, които си подхождат. За целта участниците предварително попълваха тест „Партньорски рейтинг”, а екипът на Club R им организира среща с човек, с когото имат съвпадение.

Игрите за запознанства както винаги свързваха доста хора по двойки. На това парти свързването беше до толкова успешно, че за последния кръг игри вече нямаше достатъчно желаещи. Този хубав факт ни кара да се замислим защо този формат – партита за необвързани – става все по-предпочитан. Вероятно защото в днешния дигитализиран и компютризиран свят хората все повече имат нужда от емоциите на реалното общуване.

На 19 ноември 2015 в клуб „Грамофон” ще се вихри следващото Парти за запознанства. Темата ще е „Лас Вегас”, страстите ще са хазартни. Отново над 200 необвързани ще се запознават и забавляват. А ние решихме да си опитаме късмета и тогава.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4