Шефка на ЦИК: Предпочитам дъщеря ми да е проститутка, отколкото синът ми да е журналист

“Предпочитам дъщеря ми да е лека жена, проститутка, отколкото синът ми е да е журналист. Ей това искам да ви кажа. Айде, благодаря ви.”

С тези думи зам.-шефката на ЦИК Мария Мусорлиева приключи участието си в сутрешния блок на Нова телевизия вчера в разговор за отговорността след хаоса в „Арена Армеец”. Тя прехвърли отговорността изцяло на Общинската избирателна комисия (ОИК).

Мусорлиева е в ЦИК от квотата на партия „Атака”.

“Това, с медиите, борбата е загубена с вас”, каза Мусорлиева.

Тя е категорична, че ЦИК не отговаря за „Арена Армеец”. ЦИК отговаря за контрола за законосъобразността на актовете на 265 ОИК и всички жалби на политически субекти, на граждани, буквално на 6 милиона, каза тя.

Мусорлиева шокира публиката и с друто изказване:

“Ако е синът ми, майка ми вътре, аз ще удуша първия срещнат от властта. Първият срещнат от властта ще удуша ви казвам, ако бяха синът или майка ми вътре.”

Тя обаче бе категорична: “Ама аз съм изключително уравновесена.”

Припомняме, че стотици хора останаха заключени близо два дни в “Арена Армеец”. По спешност бяха извикани линейки за припаднали, хора със сърдечни проблеми и млада жена, която загуби бебето си./cross.bg


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4