Биячът на Волен обясни за екшъна

Озовах се пред НАТФИЗ съвсем случайно. Вървях си по „Гурко”, в посока „Раковска” и изведнъж срещу мен, буквално лавинообразно, придойде огромна тълпа граждани, полиция. Бях навън по работа, наблизо имах служебни ангажименти по това време. Това заяви пред камерата на “Господари на ефира” Камен Попов – мъжът, който в снощното меле пред НАТФИЗ удари лидера на “Атака” Волен Сидеров. “Тълпата буквално връхлетя върху мен. Залитнах, с гръб към мен беше униформен полицай, той ме затисна и паднахме всички на земята. Бях на тротоара, основната тълпа беше между улицата и тротоара”, допълни мъжът.

Камен Попов заяви, че не познава лично Волен Сидеров. На въпрос как ще коментира „изявите” на лидера на „Атака” пред НАТФИЗ, мъжът отговори: „Като гражданин не съм съгласен с нещата, които напоследък се случват около него и най-вече това, че тормози по много нестандартен начин хора, които най-малкото не заслужават това. Може ли председателят на съюза на артистите господин Мутафчиев след тежко прекарано боледуване да се занимава с неговите глупости? Може ли деца, аз също съм родител и също съм бил студент, да бъдат безпокоени посред нощ?”

Попов заяви повтори още веднъж, че е бил „в неподходящото време, на неподходящото място” и допълни, че Сидеров трябва да си получи наказанието, ако е престъпил закона, а не да се крие зад имунитета си.

Мъжът поясни, че не се смята за герой, а целият му ден е преминал в ходене из полицията. „Единственото вещо, за което съжалявам е, че загубих доста от личното си време непредвидено. Не е тайна, че в България нещата се случват често непредвидено и извън очакванията”, коментира Попов.

„Няма от какво да се страхувам! Държавата ще ме защити, ако има посегателство. Аз съм член на мотоклуб „Велика България” и, ако господин Сидеров наистина е патриот, за какъвто напоследък се пише, не би трябвало да има такива проблеми”, отбеляза Камен Попов.

„За пореден път ще кажа: С мен господин Сидеров нищо не е организирал, просто бях случайно там, по това време. Ако сега го срещна, ще му кажа: „Добър вечер”. Всичко снощи стана за секунди, на втората секунда бях в полицейската кола.  В момента има досъдебно производство, не е доказано, че аз съм ударил Волен Сидеров”, заяви веднъж Камен Попов. /БЛИЦ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4