Великият Кройф със страшна диагноза

Легендата на световния футбол Йохан Кройф научи ужасяващата новина, че има рак на белите дробове. Тежката диагноза на великия холандец бе оповестена от говорител на Барселона.

Все още не се съобщават никакви подробности, като се очаква днес Кройф да мине допълнителни медицински изследвания, за да се разбере естеството на заболяването. Днес сутринта в Испания се заговори само, че холандската легенда е болен и е постъпил в болница.

68-годишният Кройф претърпя операция за поставяне на двоен байпас на сърцето през 1991 г. Той преодоля проблемите тогава и сега надеждите на всички фенове са отново да се справи с болестта.

Специалистът, водил големия отбор на Барселона с Христо Стоичков от началото на 90-те години, имал желание възможно най-скоро да започне лечението.

Носителят на три поредни купи на европейските шампиони с Аякс е запален пушач от много години насам. Лекарите се опасяват, че този вреден навик е причината за заболяването му.

Categories: Спорт, Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4