Район Подуяне е против настаняването на нелегални имигранти в района

Кандидатът за кмет на район Подуяне на ВМРО – Българско национално движение – Одисей Спасов алармира, че се готви изграждане на поредния център за настаняване на нелегални имигранти в София. Според информацията има сондажи за превръщане на едно от училищата в район „Подуяне” в център и общежитие за настаняване на нелегални имигранти. Усилено се заговаря за това, след като правителството обяви, че България ще приеме около две хиляди мигранти от Италия съгласно квотното разпределение, наложено от ЕК.

odisei_spasov

На снимката:
Одисей Спасов


Според Одисей Спасов от няколко месеца в района усилено се коментира тази тема. Мнозинството от жителите на район Подуяне са против подобни идеи. Хората са готови на протести, ако в района бъдат заселени нелегални имигранти.

Категоричната позиция на ВМРО – Българско национално движение е, че не трябва да има центровете за нелегални имигранти в София. ВМРО е категорично против откриването на нови центрове и настоява за незабавното закриване на съществуващите. Отделно от това всички нелегални имигранти трябва да бъдат прибрани от улиците на София и депортирани в държавите, от които са.

 

Categories: Политика

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4