Бивш шеф на Локо (Сф) го закъса със здравето

Бившият собственик на Локомотив (Сф) Петър Касев има големи проблеми със здравето. Култовият бизнесмен е получил микроинфаркт и от няколко дни е в болницата, научи vitoshanews.bg. Нивото на кръвната захар на агробарона е в било в критични граници. Лекарите са предписали болнично лечение поне за една седмица на пострадалия. Очаква се ексбосът да бъде изписан в понеделник, след като здравословното му състояние се подобри. “Очевидно напрежението в последно време му е дошло много на Петър. Той изхаби много нерви покрай ядовете със съдбата на Локото”, обясниха негови близки.

Касев със своя партньор Кирил Льосков поеха делата на “червено-черните” след напускането на Николай Гигов през лятото. Както е известно, тогава БФС отне лиценза на 86-годишният клуб и го изпрати в Югозападната “В” група. За треньор на новия тим беше назначен Валерий Дамянов, започна се с големи амбиции и дори изхвърляния пред медиите на новите шефове за завръщане в “А” група, скъпи селекции, луксозни услови за футболисти и треньори и т.н. Подпоечните на Касев и Льосков обаче изиграха само два официални мача – 1:0 срещу Балкан (Варвара) във “В” група и 1:2 за Купата на България срещу Септември (Сф). После отборът се разпадна. Обещаният дъжд от пари така и не потече в “Надежда”, а Локо беше изхвърлен на 24 август от първенството за две неявявания по неуважителни причини. Скандалите втрещиха цяла България. В крайна сметка “старият” и автентичен Локомотив беше закрит. Новият Локомотив 1929 започна от най-ниското ниво на футбола ни – Софийска регионална група – Север. Там делата се движат от бизнесмена Иван Василев. Изпълнителен директор е Бойчо Величков, а старши треньор Антон Велков.

 

Categories: Спорт, Футбол

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4