И Подгумер не си даде домакинството на Локо (Сф)

Спартак (Подгумер) отказа да играе на стадион „Локомотив“ домакинския си мач срещу Локо (Сф). Това съобщи пред vitoshanews.com изпълнителният директор на “червено-черните” Бойчо Величков. “Информацията ви е вярна. Колегите от Подгумер не се съгласиха да ги приемем на нашия стадион. Аргументите за отказа им са ясни. Щяло да стане празник за селото и т.н. Не зная обаче доколко ще се справят с организацията на мача. Знаете какви проблеми възникнаха при гостуването ни в Иваняне преди две седмици”, обясни Величков.

Срещата от 5-ия кръг на СРГ-Север ще се играе на 23 октомври (петък) от 16:00 часа на стадиона в село Подгумер.

Спартак  започна сезона с реми срещу Банкя като гост (1:1), а после би Надежда (Доброславци) у дома с 4:1. В миналия кръг обаче грозни инциденти белязаха визитата на култовия стадион в Иваняне на местния Изтребител (0:4). При резултат 0:0 капитанът на Спартак Николай Христов тресна една глава на главния съдия Адриан Сюрджиев и веднага видя червения картон. Тогава на терена нахлу президентът на гостите Владимир Здравков и се опита да удари рефера. Само бързата намеса на охраната и дежурния делегат предотврати по-сериозен инцидент. Сега биячът сигурно ще бъде изваден от футбола поне за половин година. Сериозна санкция ще отнесе и шефът на клуба.

Треньор на Спартак е небезизвестният Красимир Гачев, който беше президент преди време на Бенковски (Костинброд). През 2011 г. той беше арестуван при операцията на МВР, озаглавена „Президентът”. В къщата на Гачев полицаите открили малка лаборатория за производство на синтетични наркотици,  насаждения на марихуана и сушилня за тревата.

Основен двигател на футболния отбор и спонсор е кметът на село Подгумер Валери Динчев. В тима се подвизават предимно юноши на столичните грандове.

Categories: Спорт

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4