Национал загуби баща си преди мача с немците

Волейболният национал Николай Пенчев е извършил истински подвиг. Часове преди четвъртфиналния мач срещу Германия, който спечелихме с 3:0, той е загубил много близък човек, стана ясно тази вечер.

Въпреки трагедията Пенчев е намерил сили в себе си да излезе на игрището и да бъде един от най-добрите срещу бундестима. Николай се прояви като голям мъж и изнесе голяма част от тежестта на мача. Именно заради уникалната постъпка неговите съотборници посветиха победата на него.

Непосредствено след победата Андрей Жеков взе микрофона и помоли претъпканата зала да замълчи, тъй като иска да каже нещо: “Замълчете за момент, моля ви! Благодаря ви за невероятната подкрепа и искам да каже, че тази победа я посвещаваме на Ники Пенчев, който е голям мъж и въпреки загубата на втория си баща излезе и игра за родината!”.

В този момент Пенчев ронеше сълзи. Всичките му съотборници и треньори отидоха при него, за да го прегърнат и утешат. Публиката стоеше смълчана…

Categories: Спорт

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4