Класика за Орловец в окръжната

Орловец (Кокаляне) спечели втора победа от началото на сезона в СРГ – Юг. Тимът на треньора Методи Здравков надви коравия Железница с 3:0 в мач от 5-ия кръг. Още на почивката домакините решиха в общи линии нещата в своя полза. Те поведоха в 23-ата минута с красив гол на Мартин Мишков, който прехвърли технично вратаря от границата на наказателното поле за 1:0. Само 5 минути по-късно Орловец покачи след разбъркване пред вратата на гостите най-съобразителен се оказа защитникът Никола Галчев, пронизал с остър шут мрежата – 2:0.

През второто полувреме темпото на игра спадна, футболистите бяха измъчени допълнително и от тежкия и наводнен терен. В 81-ата минута резервата Стилиян Гамански се възползва от грешка в отбраната на Железница, излезе сам срещу вратаря Йовчев, финтира го и вкара топката в празната врата за крайното 3:0. Сред публиката бяха помощник-треньорът на шампиона Лудогорец (Разград) Радослав Здравков, както и Венцислав Арсов и Йончо Арсов.

Преди срещата се проведе акция на красивите дами от неформалната група за закрила на животните. ФК „Орловец” подкрепи тяхната благородна кауза за задомяване, лекуване и спасяване на бездомните животни. За първи път в България футболисти излязоха на терена с кучета, спасени от улицата и търсещи дом! Момичетата обявиха като едно от своите основни цели и създаването на зоополиция у нас.

ВитошаКучета 2КучкиКучки 1Кучки 2


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4