Жорж Ганчев за САЩ: Големият брат е виновен за всичко (Видео)

Жорж Ганчев втрещи водещите на сутрешния блок на Нова телевизия Виктор Николаев и Ана Цолова, като заяви, че България е под диктата на САЩ. “България е била притискана толкова много само по времето на Сталин след втората световна война”, заяви той. Водещите му задаваха един и същ въпрос няколко пъти (“Кой е виновен за това?”), а той еднозначно отговаряше – “Големият брат”. Той също така осъди действията на САЩ по отношение на кризата с ИДИЛ и похвали политиката на Русия и Путин.

Както е известно допреди няколко години лидерът на политическото явление през 90-те – БББ, защитаваше САЩ и американската култура и се хвалеше, че на гости му идват западни посланици. Сега обаче изглежда народният трибун е минал на страната на Изтока и Русия, въпреки че публично е изказвал неодобрението си за някои похвати на Владимир Путин. “Не са това моите щати. Не искам от моя бряг да стрелят по Русия”, избухна Ганчев.

“Два часа пътувам до тук, за да дойда и да ме питате глупости. Така бившият лидер на отишлия в историята “Бизнес блок” Жорж Ганчев скастри домакините си в сутрешния блок. Въпреки че бе подразнен от първите въпроси на тв водещите, Жорж остана доволен от комплиментите им, че изглежда перфектно за своите 76 години. “Аз съм на 76 години. Имам пенсия по старост в размер на 110 лева. Но няма нещо, което да ми липсва в живота”, заяви Жорж Ганчев. Запитан за средствата, с които се издържа, той обясни: “Имам ценни книжа от 1969 година. Ако вие имате такива, само лихвите от тях могат да ви издържат три живота”.

На въпрос как ще коментира политическата ситуация в страната, Ганчев отговори в свой стил: “Вичо, Гичо, Атанас и Спас си купуват организации и властват. За последните 25 години родината ни е само ограбвана”.

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4