Ясновидката Заварчик: Върху Григор Димитров тегне проклятие!

Ясновидката и народна лечителка Соня Заварчик сензационно разкри как Григор Димитров и Мария Шарапова отново ще се съберат. Най-коментираната тенис двойка обяви официално своята раздяла след турнира “Уимбълдън” през юли. Това се случи две години и половина след старта на техния романс.

“Пак ще бъдат заедно независимо от всички зложелатели – категорична е Соня Заварчик пред в. “България Днес”. – Това ще стане стане до края на годината. Маша много го обича. Гришо нея също. Има възможност да е направено проклятие върху българина, хвърлено от негови завистници. Това е и причината за слабите игри по турнири през тази година.

Той не вади от главата си Маша. Разсейва се по време на мачове. Хаби своята енергия с мисли за рускинята. Не може да я забрави. Прави опити, но дълбоко в сърцето му стои Шарапова. Затова не може да достигне до нивото от 2014-а.”

Соня Заварчик разкри и причината за раздялата между българина и рускинята. “Засегнал я е с думи – обясни видната столична лечителка. – Изпуснал си е нервите. А тя е много принципна и държи на собственото си его. И в двамата има гордост. Освен това взаимно се ревнуват. Въпреки раздялата все още се интересуват какво прави другият. Било директно, било чрез общи познати. Не са скъсали окончателно приятелството. Просто само забавят писаните им неща отгоре.”

Categories: Спорт

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4