Дъщерята на Кичка Бодурова се снима гола и с питон (СНИМКИ 18+)

Дъщерята на Кичка Бодурова шашна българските ѝ почитатели с поредица от еротични снимки. Доскоро профилът във Фейсбук на 21-годишната Кристи преливаше от невинни кадри с приятелки, докато онзи ден изневиделица се появиха няколко полуголи снимки на момичето, на които то позира по оскъдно бельо и демонстрира красивата си фигура и многобройните ефектни татуировки. Всъщност Кристи се снима като фотомодел от няколко години. В момента позира за американски онлайн магазин за тениски, а от време на време и за списания и други издания, съобщава “24 часа”.

Кичка Бодурова живее в Лас Вегас от 2001 г. и до 2013 г. не се беше прибирала за по-дълго в България. Една от причините в последните години да си позволява да стои по няколко месеца в къщата си в София, е фактът, че дъщеря ѝ Кристи е вече пълнолетна. Докато тя беше по-малка, майка ѝ не смееше да я оставя за дълго в Лас Вегас, макар че там за Кристи се грижи баща ѝ Крис. По данни от социалната мрежа фейсбук, където Кристи е много активна, тя живее на квартира от миналата година

Майка ѝ обаче продължава да се грижи за нея и двете се виждат много често. “Едно от нещата, които ми липсва най-много, е готвенето на мама. Но за щастие, тя винаги има нещо готово за мен”, написа Кристи във фейсбук, малко след като обяви, че си търси съквартирант.

През април 2014 г. тя започва работа като хостеса в нов италиански ресторант във Вегас. Успоредно с това продължава да се снима като фотомодел. Но освен красива Кристи е и умна.

През май майка ѝ съобщи в социалната мрежа, че се е дипломирала от университета “Невада” в Лас Вегас. “Скъпо мое пиленце, ти се появи в моя живот толкова желана, толкова очаквана! Кариера, красота, любов бяха нищо пред това, че ти осмисли живота ми.

Извини ме, че бях строга, непрекъснато наставляваща, че те учех “няма не мога, има не искам”, че те лишавах от прекрасни ваканции и те водех всяко лято в моята родина… И незнаейки добре родния ти език, се мъчех да ти обясня, че няма по-скъпо нещо на света освен достойнството и колко е хубаво да спиш спокойно след всеки успешен ден… Че животът е даден на всеки, за да намери себе си”, написа тогава Бодурова в мрежата и добави:

“Днес ти се дипломира и сълзите в очите ми бяха от радост и гордост. Ти сбъдна една мечта и сега се отварят пътища за още по- големи! Стигни ги! Бъди силна, бъди умна и разумна, бъди себе си! Полети с твоите крила, а аз ще бъда вятърът под тях и ще бъда винаги до теб дори и след това!”

Кристи завърши журналистика и мечтата ѝ е да пише статии. Взела всичките си изпити само за 3 години и половина и така съкратила обучението си с цял семестър.

Преди университета Кристи завършва гимназия с пълно отличие – затова получава диплома, лично подписана от президента Барак Обама. /БЛИЦ

 

Кичка 1Кичка 2

Categories: Живот

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4