Световно първенство по футбол на маса в България

Състезанието Roberto Sport Sofia International Series 2015 ще се проведе в периода 30 октомври – 01 ноември 2015

Предстои провеждането на най-голямото и престижно събитие по футбол на маса /джаги/ в България – Roberto Sport Sofia International Series 2015. То е част както от Официалния Спортен календар на БФФМ, така и от този на Международната федерация по футбол на маса /ITSF/. Това е първият по рода си турнир от този ранг за България и е най-престижното състезание по джаги, организирано досега у нас. В него са заявили участие представители от цял свят: Канада, Русия, Австрия, Германия, Италия, Белгия, Гърция, Сърбия, Румъния, Турция и др. – включително състезател от Топ 3 от Международната ранглиста при мъжете. Участие ще вземат и всички клубове в страната, републиканските шампиони и най-добрите играчи в България, някои от които заемат топ позиции в Официалната световна ранглиста – Екатерина Атанасова и Благовеста Герова са съответно втора и трета в класирането по единици в света!
Международното събитие ще се състои в София в рамките на три дни – петък, събота и неделя, като стартира от 30.10.2015. Мястото на провеждането му е спортната база на СК „Джагоарс”, която се намира в сградата на Кино Арена Запад /бул. Тодор Александров 64, ниво -2 / в спортен бар Академията .

Състезанието се очаква да събере над 200 състезатели от цял свят и да достигне до хиляди потребители. Ще се играят над 10 официални дисциплини по професионалните правила за игра, както и отборно състезание SOFIA TEAM CUP 2015.

Откриването ще бъде в петък (30 Октомври) от 14:00. Тогава ще премерят сили всички регистрирани отбори, както и смесените двойки. В събота ще се играят единици във всички категории – мъже, жени, младежи и ветерани. Победителите от Open и Women singles получават правото да се състезават на World Championships 2017, както и пакет от 1000лв. (500 лв. за open и 500 лв. за women). След 22 ч. ще има специално Players Party за всички участници в турнира. В неделя ще се проведат състезанията по двойки, следвани от церемония по награждаването и закриване на събитието. Ще бъдат раздадени много награди, очакват се и много изненади!
Двубоите ще бъдат излъчвани на живо и наблюдавани от голям брой зрители както в България, така и в цял свят. Ще има излъчване на ежедневни репортажи от турнира от Българските медии, както и livestreaming emission по време на целия турнир. Вход за зрители – свободен!
Заповядайте да се насладите на първенство от световен мащаб и професионалната игра на най-добрите състезатели по джаги!

ЛИНКОВЕ С Повече информация за събитието:
Инфопакет: www.sofiainterseries.com/sites/default/files/InfoPack_ENG_SIS2015.pdf
фейсбук: www.facebook.com/events/800566630062030
Event website: www.sofiainterseries.com
Event organizer website: www.jagoars.com
Event organizer presentation

Categories: Спорт

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4