ВМРО представи кандидатите си за столицата

Ангел Джамбазки е кандидатът за кмет на София, юристът Карлос Контрера води листата за общински съветници

Ден преди началото на предизборната кампания за местна власт ВМРО обяви кандидатите си за София, като даде заявка да бъде гласът на автентичния и градивен патриотизъм. Програмата, която ще следват от ВМРО, е под надслов „С нас идва редът!“.

ВМРО издига пълна листа с 61 кандидата за съветници, кандидати за 22 столични района, както и за кметове на кметства.

Очакванията на ВМРО са да реализира минимум 5 общински съветника в Столичния общински съвет – колкото са необходими за съставяне на група.

Заместник-председателят на партията и член на Европейския парламент Ангел Джамбазки ще се бори за доверието на столичани за кметския пост. Листата за общински съветници пък е оглавена от дългогодишния юридически съветник на ВМРО Карлос Контрера. След него се нарежда настоящият общински съветник в София и председател на Сдружението на българските каменоделци Димитър Антов, както и експерт в сферата на османската история и исляма Владимир Митов. Следват Васил Христов и Веселин Теофилов, който е и кандидат за кмет на район „Илинден“.

София се нуждае от ред. Ред по улиците и кварталите, София без гета, София без сиви зони и улици-граници, София без нелегални имигранти. Столицата има нужда от ред в управлението, ред и прозрачност във финансирането, в бюджета, в изпълнението на проектите, при обществените поръчки, заяви в речта си кандидатът за кмет Ангел Джамбазки.

Патриотите от ВМРО акцентират върху ключовите за столица проблеми – нелегалната имиграция, циганските гета, монополистите в сферата на комуналните услуги, транспорта, общинската собственост, администрацията и инфраструктурата в селата около София. Гарантиране сигурността и редът е основна цел на излъчените от партията кандидати.

Лидерът на ВМРО Красимир Каракачанов им пожела успех в борбата за доверието на столичани, припомняйки основното кредо на Организацията – отстояване на българщината, сигурността и достойнството на българите.

Не търсим работата за Джамбазки, търсим кмет за София. Това заяви Каракачанов, посочвайки, че Джамбазки е най-дейният сред българските представителите в Европейския парламент и не си търси просто кметско кресло, а има енергията и уменията да върши работа.

Представянето на листата завърши с енергичния призив на Ангел Джамбазки към колегите му – кандидати от ВМРО за София: „Действайте!“


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/vitoojld/public_html/wp-content/themes/novomag-theme/includes/single/post-tags.php on line 4